Pojištění ING

Pojištění pro aktivní část populace

Výsledky průzkumu, který provedla společnost Ipsos Tambor ve spolupráci s pojišťovnou ING, jednoznačně ukazují, že více než 33 % mladých lidí nemá uzavřené úrazové pojištění, které by jim pomohlo v případě neočekávaných událostí.

Perspektivní skupina pro pojišťovny

Studie zároveň prokázala, že více než čtvrtina všech hlášených zranění je způsobena při sportovních činnostech. Konkrétně je to více než 370 000 případů ročně. Z dostupných informací ale vyplývá i fakt, že mladí lidé si riziko zranění uvědomují a často zvažují vhodné životní a úrazové pojištění. Na potřeby této skupiny lidí, mezi jejichž záliby patří ve velké míře sport, se nyní zaměřují i pojišťovny.

Pojištění rizik

Je-li člověk nucen zůstat na nemocenské, přichází o 40 % svého platu, což je pro mnohé domácnosti citelná ztráta. Proto v sobě nejnovější balíčky pojištění zahrnují jak pojištění smrti, tak rizik. Mezi ty patří především trvalé následky, ale i denní dávky za nezbytné léčení úrazu či denní dávky při pobytu v nemocnici následkem úrazu. Aby byl pojištěnci přiznán nárok na pojistné plnění, vyžadují některé pojišťovny stále ještě doložení neschopenky.

Pojistná smlouva rychle a levněji

Mladým lidem vycházejí pojišťovny vstříc možností uzavření úrazového pojištění online. Nejenže tak ušetří velké množství času, ale při uzavírání pojištění přes internet získávají různá finanční zvýhodnění nebo bonusy. Smlouva je platná od okamžiku připsání peněžní částky na účet pojišťovny. Platbu lze provádět jak převodem z účtu, tak pomocí platební karty.

Co je progresivní plnění

Úrazové pojištění obsahující pojištění trvalých následků po úrazu v některých případech poskytuje tzv. progresivní plnění. V závislosti na rozsahu trvalých následků je stanoven koeficient progrese. Tím je následně násobena částka, která se vypočítává z předem stanovené maximální pojistné částky. Při rozsáhlých trvalých následcích tak může pojištěnec získat až čtyřnásobek základního pojistného plnění.

 



Vydáno: 11.7.2014
Tisknout

neškrábeme.cz
Vyjednáme vám nejváhodnější podmínky hypotečního úvěru.
Hypotecnikalkulacka.cz

TOPlist